Terugbelsysteem per 1 oktober

Om de wachttijden aan de telefoon te verkleinen hebben we gekozen voor een terugbelsysteem. Deze manier van werken gaat per 1 oktober in.  Wij bieden u hiermee de mogelijkheid om niet meer te hoeven wachten in de wachtrij aan de telefoon. Wij kunnen u terugbellen! U kunt na het vaststellen van dit tijdstip ophangen en doorgaan met uw eigen bezigheden. Onze assistente belt terug op het nummer waarmee u onze praktijk gebeld heeft. Indien u dit niet wilt kunt u ook als vanouds wachten tot u aan de beurt bent, de wachttijd is dan echter hetzelfde als de terugbeltijd. Ook tijdens pauzes en op momenten dat wij de telefoon niet direct kunnen beantwoorden zullen wij u niet onnodig laten wachten. U krijgt dan automatisch een tijdstip waarop u wordt teruggebeld. Luistert u de eerste keer dat u belt goed naar de keuzes in het menu. Deze zijn namelijk ook aangepast. 

Er zijn een aantal zaken die u wel kunt regelen tijdens pauzes en als wij gesloten zijn: u kunt een herhaalrecept altijd aanvragen en ook kunt u een afspraak annuleren. 

Het systeem zal rond 1 oktober in werking treden. We gaan ervan uit dat het invoeren hiervan zonder al te grote problemen zal verlopen. Mocht u toch hinder ondervinden, of tips hebben dan horen we dat graag. 

In verband met het terugbelsysteem veranderen onze overlegmomenten en pauzes. Hierdoor is de balie van 10.00-10.30 u gesloten voor vragen. U kunt eventueel in de wachtkamer plaatsnemen tot onze baliemedewerkster er weer is. 

Meer nieuws