Praktijk gesloten voor nieuwe patiënten

Op dit moment is onze praktijk gesloten voor nieuwe patiënten. Er wordt een uitzondering gemaakt voor uitbreiding van het gezinsverband, zoals samenwonen met een al ingeschreven patiënt en pas geboren baby’s.

Onze praktijk is aangesloten bij het LSP (Landelijk Schakelpunt). Dit is belangrijk voor snelle en veilige uitwisseling van uw medische gegevens. Wanneer u aangemeld bent is het voor medisch personeel mogelijk om veilig belangrijke zaken uit uw medische dossier in te zien buiten kantoortijden. Uiteraard wordt hier gelet op privacy en beroepsgeheim.

Wilt u zich hiervoor aanmelden? Kijk dan op de volgende site www.volgjezorg.nl/toestemming.

LET OP: vul alstublieft alleen een inschrijfformulier in als het gaat om uitbreiding van het gezinsverband. Andere aanvragen kunnen helaas niet in behandeling worden genomen.

Pas geboren baby’s worden automatisch aangemeld. Hiervoor hoeft u dus geen formulier in te vullen.

[]
1 Step 1
Persoonsgegevens

* velden verplicht

Adresgegevens

Indien u op één adres komt te wonen met iemand die al patiënt is in deze praktijk, gelieve dit te melden bij opmerkingen, dan kunnen wij dit aanpassen.

Verzekeringsgegevens
Overig
Behoefte aan kennismakingsgesprek
Aanmelden digitale nieuwsbrief
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder

Belangrijk: vergeet u niet uit te schrijven bij uw vorige huisarts EN neemt u bij uw eerste bezoek uw identiteitsbewijs en verzekeringspas alstublieft mee.