Inschrijven

Bent u nieuw in Woerden en in postcodegebied 3441 of 3443 gaan wonen of zijn er al gezinsleden patiënt in onze praktijk en wilt u als gezin dezelfde praktijk? Vul dan hier uw inschrijfformulier in. Hebt u al een huisarts in Woerden en wilt u patiënt worden in onze praktijk? Dan is het verstandig om dit eerst met uw eigen huisarts te bespreken. Tijdens dit gesprek kan in goed overleg gekeken worden naar de mogelijkheden. De huisarts zal uw dossier eerst telefonisch moeten overdragen voordat we u kunnen inschrijven.

Bij inschrijving in onze praktijk ontvangt uw vorige huisarts automatisch bericht van uitschrijving. Om verwarring te voorkomen is het prettig wanneer u bij uw oude huisarts ook aangeeft dat u naar onze praktijk wilt overstappen. Hierna zorgt uw oude huisarts voor een zorgvuldige digitale overdracht van uw gegevens naar onze praktijk.

U bent van harte welkom op het spreekuur zodra wij het dossier van uw vorige huisarts in ons bezit hebben. Neemt u tijdens het eerste bezoek een kopie van uw identiteitskaart/rijbewijs en verzekeringspas mee en wilt u zich tevens inschrijven bij een apotheek naar keuze in Woerden?

Onze praktijk is aangesloten bij het LSP (Landelijk Schakelpunt). Dit is belangrijk voor snelle en veilige uitwisseling van uw medische gegevens. Wanneer u aangemeld bent is het voor medisch personeel mogelijk om veilig belangrijke zaken uit uw medische dossier in te zien buiten kantoortijden. Uiteraard wordt hier gelet op privacy en beroepsgeheim.

Wilt u zich hiervoor aanmelden? Kijk dan op de volgende site www.volgjezorg.nl/toestemming.

[]
1 Step 1
Persoonsgegevens

* velden verplicht

Adresgegevens

Indien u op één adres komt te wonen met iemand die al patiënt is in deze praktijk, gelieve dit te melden bij opmerkingen, dan kunnen wij dit aanpassen.

Verzekeringsgegevens
Overig
Behoefte aan kennismakingsgesprek
Aanmelden digitale nieuwsbrief
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder

Belangrijk: vergeet u niet uit te schrijven bij uw vorige huisarts EN neemt u bij uw eerste bezoek uw identiteitsbewijs en verzekeringspas alstublieft mee.