Nieuws

Wegwerkzaamheden

In verband met werkzaamheden op zowel de Oostdam/Oostsingel als op de Boerendijk is de praktijk vanuit het centrum, Staatsliedenkwartier, Snel en Polanen, Oudelandseweg/Kamerik én Molenvliet op dit moment minder goed bereikbaar. We raden u aan om bij het plannen van uw bezoek aan de praktijk rekening te houden met extra reistijd.

Read more

Landelijk Schakelpunt (LSP)

Graag brengen wij het Landelijk Schakelpunt nogmaals onder uw aandacht. Het LSP is een veilig en betrouwbaar systeem dat uw medische gegevens kan delen met de huisartsenpost en ziekenhuizen. Hiervoor dient u actief toestemming te geven via www.volgjezorg.nl of het toestemmingsformulier in te vullen dat op de praktijk is te verkrijgen. Meer informatie kunt u vinden op www.volgjezorg.nl.

Read more

NHG praktijkaccreditatie

Onze praktijk is per 1 mei 2017 in het bezit van het NHG accreditatie keurmerk. Wij zijn trots op dit resultaat. Wij ontvangen graag feedback over ons handelen. Hierdoor kunnen wij onze praktijk blijven verbeteren. Mocht u verbeterpunten hebben dan kunt u dit melden aan de assistente.

Read more