Nieuws

Vaccinatiebewijs via de huisarts – voor wie en hoe?

Wilt u een bewijs van vaccinatie voor reizen of voor toegang tot een evenement of binnenlocatie? Dan kunt u terecht op de website CoronaCheck.nl of de app CoronaCheck op uw smartphone. U kunt daar zelf direct uw vaccinatiebewijs regelen. Heeft u CoronaCheck.nl geprobeerd, maar is uw vaccinatiebewijs daar niet te vinden? Alleen als u door onze huisartsenpraktijk volledig bent gevaccineerd, kunnen wij u mogelijk helpen.

Read more

Manon van den Breul stelt zich voor

Ik ben Manon van den Breul en ik werk sinds half mei 2021 op de maandagen en dinsdagen als praktijkondersteuner GGZ bij huisartsenpraktijk Kievitstraat. Sinds 15 jaar heb ik verschillende rollen in de zorg vervuld en heb ik me op diverse gebieden verder ontwikkeld (verstandelijk gehandicaptenzorg, autisme). In 2021 heb ik de opleiding POH-GGZ afgerond.

Read more

Oproep aan onze patiënten

Nu het coronavirus ons dagelijkse leven beheerst en daarmee de zorg voor uw gezondheid wordt bemoeilijkt, doen wij hiermee een beroep op uw medewerking. U mag er van uitgaan dat onze medewerkers u zo goed en snel mogelijk willen helpen. Sterker nog, zij zijn het die met risico op besmetting voor henzelf en hun dierbaren voor u willen klaar staan.

Read more

Veelgestelde vragen Coronavaccinatie

Kreeg u uw eerste vaccinatie met AstrZeneca op 29 april 2021. Dan krijgt u op 15 juli de tweede. U kunt uw vaccinatie op hetzelfde tijdstip als de eerste keer halen op de locatie de Hall, Korenmolenlaan 4 in Woerden. Voor een optimale doorstroming vragen wij u op het tijdstip van de uitnodiging te komen.

Read more

Opening dependance per 12 april

De afgelopen maanden is er druk gewerkt aan de dependance van onze praktijk op het terrein van ‘t Oudelandt (Park Oudeland). Wij zijn trots te kunnen melden dat wij u vanaf maandag 12 april 2021 kunnen ontvangen op deze prachtige locatie die gebruikt zal gaan worden naast het pand op de Kievitstraat. Dit is nodig omdat er in het huidige pand sprake is van plaatsgebrek.

Read more

Dokter De Graaf per 1 april praktijkhouder

Per 1 april is dokter De Graaf als vierde praktijkhouder toegetreden tot onze praktijk. Samen met de andere praktijkhouders dokter Arts, dokter Van Breukelen en dokter Van Gent zal zij voortaan aan het roer van huisartsenpraktijk Kievitstraat staan.

Read more

Physician assistant Mark Dirksen stelt zich voor

Vanaf 1 april ben ik werkzaam bij huisartsenprakrijk Kievitsraat en daarom stel ik me graag aan u voor. Mijn naam is Mark Dirksen en ik kom in de praktijk werken als physician assistant. Vanaf mijn 16de ben ik werkzaam in de gezondheidszorg. Eerst als verpleegkundige in het ziekenhuis en in 2014 heb ik de overstap gemaakt naar de huisartsenzorg om de opleiding tot physician assistant te doen. Inmiddels ben ik 4 jaar gediplomeerd physician assistant. Collega`s omschrijven mij als een...

Read more

Handleiding patiëntportaal

Via de knop 'uw digitaal dossier' op de homepagina maakt u gemakkelijk een account aan voor het patiëntportaal. In de handleiding vindt u een instructie voor het aanmaken van een account en leest u meer over de verschillende opties in het portaal. U vindt de handleiding in onderstaande link.

Read more