Nieuws

Zwangerschapsverlof Dokter de Graaf

Dokter de Graaf is inmiddels bevallen van een gezonde zoon genaamd Josh. Zij is tot eind november met zwangerschapsverlof

Vertrek Jolanda Schelling (POH)

Helaas gaat Jolanda onze POH verhuizen naar Sliedrecht en dus zal ze stoppen met haar werkzaamheden binnen onze praktijk.

Hart- en vaatziektenprogramma

Patienten die verhoogd risico lopen op hart- en vaatziekten worden sinds dit jaar opgeroepen om deel te nemen aan een speciaal spreekuur.

Medicijnen over? Lever ze in bij de apotheek

Regelmatig blijven medicijnen over. Het is belangrijk dat die veilig worden bewaard, om misbruik te voorkomen. En belangrijk is dat ze worden ingeleverd bij de apotheek.

Wat is een PA?

Binnen onze praktijk zijn twee PA's werkzaam. In de volgende tekst leggen zij uit wat zij zoal doen.

Physician assistant (PA) mevrouw van Kuilenburg en POH-Somatiek mevrouw van Buren stellen zichzelf voor.

Sinds kort zijn binnen de Kievitstraat een nieuwe PA en een nieuwe POH-somatiek werkzaam. Hieronder stellen zij zichzelf voor.

Voor al uw vragen over vaccinaties

Heeft u vragen over vaccinaties (corona, griep, pneumokokken of reizigersvaccinaties)? Stuur een bericht naar: vaccinatie@huisartsenpraktijkkievitstraat.nl De arts die zich bezighoudt met alle vaccinaties zal uw vraag bekijken en zo snel mogelijk beantwoorden. Ook vragen over tijdstip van toediening, locatie of wat te doen bij verhindering zijn welkom.

Vaste huisartsen

Vaste huisartsen Het gezicht van onze praktijk en onze 4 vaste huisartsen zijn dokter Arts, dokter van Breukelen, dokter van Gent en dokter de Graaf. Daarnaast werken dokter Koudijzer en dokter van Oudenaarden bij ons op vaste invalbasis. Ook bij onze physician assistent (PA) dhr. Dirksen, kunt u een afspraak maken om bijvoorbeeld huidklachten, wonden en keel-neus en oorklachten te laten beoordelen.