Nieuws

Informatie Coronavaccinatie

Op verschillende fronten wordt inmiddels zo snel mogelijk gevaccineerd tegen COVID-19. Ook wij huisartsen dragen hier aan bij, door te vaccineren met het AstraZeneca-vaccin. De eerste regio’s in Nederland hebben dit vaccin inmiddels ontvangen. Onze regio en onze huisartsenpraktijk nog niet. We weten op dit moment nog niet wanneer wij vaccin zullen ontvangen en wanneer we patiënten kunnen uitnodigen voor vaccinatie.

Read more

Overstap van Portavita naar Viplive

Voor uw Diabetes maakt u wellicht gebruik van het Digitaal Logboek van Portavita. Vanaf 1 januari 2021 is dit logboek helaas niet meer beschikbaar omdat onze praktijk overstapt naar een ander IT systeem (Viplive) en uw Digitaal Logboek hieraan gekoppeld is. U wordt hierover verder geïnformeerd door de praktijkverpleegkundige bij het eerstvolgende contactmoment.

Read more

Handleiding patiëntportaal

Via de knop 'uw digitaal dossier' op de homepagina maakt u gemakkelijk een account aan voor het patiëntportaal. In de handleiding vindt u een instructie voor het aanmaken van een account en leest u meer over de verschillende opties in het portaal. U vindt de handleiding in onderstaande link.

Read more

Mondkapjesplicht voor mensen met een beperking of ziekte

Vanaf 1 december geldt in Nederland in publieke binnenruimtes een mondkapjesplicht, bijvoorbeeld in winkels, in het openbaar vervoer of de bibliotheek. Dit geldt in principe ook voor mensen met een beperking. Sommige mensen hoeven echter vanaf 1 december geen mondkapje te dragen op plekken waar dat verplicht is. De huisarts geeft hier echter geen verklaring voor af.

Read more

Wegwerkzaamheden

In verband met werkzaamheden op zowel de Oostdam/Oostsingel als op de Boerendijk is de praktijk vanuit het centrum, Staatsliedenkwartier, Snel en Polanen, Oudelandseweg/Kamerik én Molenvliet op dit moment minder goed bereikbaar. We raden u aan om bij het plannen van uw bezoek aan de praktijk rekening te houden met extra reistijd.

Read more

Landelijk Schakelpunt (LSP)

Graag brengen wij het Landelijk Schakelpunt nogmaals onder uw aandacht. Het LSP is een veilig en betrouwbaar systeem dat uw medische gegevens kan delen met de huisartsenpost en ziekenhuizen. Hiervoor dient u actief toestemming te geven via www.volgjezorg.nl of het toestemmingsformulier in te vullen dat op de praktijk is te verkrijgen. Meer informatie kunt u vinden op www.volgjezorg.nl.

Read more