Nieuws

Landelijke stakingsdag huisartsen vrijdag 1 juli

Van 27 juni tot en met 1 juli is er een landelijk actieweek om de problematiek in de huisartsenzorg onder de aandacht te brengen.

Geen rijbewijskeuring of controles bloeddruk tijdens de zomerperiode

Wegens de drukte en tekort aan personeel worden er tot maandag 22 augustus geen rijbewijskeuringen uitgevoerd. Ook worden er geen bloeddrukcontroles gedaan tenzij er sprake is van klachten.

Wij hopen dat u begrijpt dat bovenstaande maatregelen noodzakelijk zijn om goede patiëntenzorg te kunnen blijven leveren.

Locatie Park Oudeland gesloten tot 22 augustus

Wegens de wegwerkzaamheden op de Oudelandseweg en de personeelstekorten in de zomerperiode zijn wij genoodzaakt de locatie op Park Oudeland te sluiten tot maandag 22 augustus.  U bent uiteraard welkom op de locatie Kievitstraat. U kunt met onze assistente bespreken wat de mogelijkheden zijn.  

Wachttijden lopen op

Hoewel ons team uit vaste artsen bestaat, (namelijk dhr. Arts, dhr van Breukelen, mevr. van Gent en mevr. de Graaf) kunnen wij niet zonder onze collega’s in onze praktijk. Helaas hebben wij, net als de rest van Nederland, last van het personeelstekort in de zorg.

Basismaatregelen corona in onze praktijk

Sinds 23 mei zijn alle coronamaatregelen vanuit de overheid verder versoepeld. Inmiddels is het in onze praktijk niet meer nodig een mondkapje te dragen.

Vaste huisartsen

Het gezicht van onze praktijk en onze 4 vaste huisartsen zijn dokter Arts, dokter Van Breukelen, dokter Van Gent en dokter De Graaf. Daarnaast werken dokter Van Oudenaarden en dokter Hansen bij ons op vaste invalbasis. Ook bij onze physician assistant (PA), de heer Dirksen, kunt u een afspraak maken om bijvoorbeeld huidklachten, wonden en keel- neus en oorklachten te laten beoordelen.

Zorgprogramma hart- en vaatziekten

Voor patiënten met hart- en vaatziekten of een verhoogd risico daarop is het belangrijk om regelmatig bij de praktijkondersteuner op controle te komen. U wordt daarom uitgenodigd voor in ieder geval 1 controle per jaar.

Nieuwe praktijkondersteuner GGZ Beatrijs Verkuijl

Ik ben Beatrijs Verkuijl en ik ben sinds 2018 werkzaam in de gezondheidszorg. In 2003 ben ik afgestudeerd in de Psychologie in Nijmegen. Tot recent heb ik mijn kennis ingezet in de re-integratie om mensen duurzaam terug te laten keren in eigen of ander werk. Vanaf medio 2018 werk ik als praktijkondersteuner GGZ.