Nieuws

Booster campagne Corona

Het oproepen van mensen voor het halen van een boosterprik verloopt volledig via de GGD. Indien u nog geen uitnodigingsbrief heeft ontvangen maar wel in de juiste leeftijdscategorie valt kunt u een afspraak maken bij de GGD. Wij kunnen helaas niet versneld een boosterprik aanbieden.

Read more

Nieuwe praktijkondersteuner Colette van Luttikhuizen

Ik ben Colette van Luttikhuizen en sinds 2014 werkzaam in de gezondheidszorg. In 2017 kwam ik op Kievitstraat werken als assistente. Recent ben ik afgestudeerd als praktijkondersteuner somatiek. In mijn rol als praktijkondersteuner zal ik vanaf januari werkzaam zijn op de woensdag, donderdag en dinsdag om de week. Ook zult u mij nog aan de telefoon kunnen horen in mijn functie als assistente op de maandag.

Read more

Terugbelspreekuur assistentes per januari

Vanaf januari zullen de assistentes u na 14.30 uur op dezelfde dag terugbellen als u in de ochtend met een urgente vraag heeft gebeld voor de huisarts. Zij hebben dan overleg gehad met de huisarts en kunnen u van een antwoord voorzien. U hoeft dus niet meer zelf terug te bellen.

Read more

Vertrek dokter Van Montfort

Dokter Van Montfort zal in februari stoppen als huisarts in onze praktijk. Zij wordt praktijkhouder in een huisartsenpraktijk te Houten. Indien u afscheid van haar wilt nemen, vragen wij u een kaartje te sturen. In verband met de corona maatregelen is het helaas niet mogelijk dit op een andere manier te organiseren. Wij wensen dokter Van Montfort veel succes als praktijkhouder in haar nieuwe praktijk!

Read more

Online vragenlijsten

Wij vinden het belangrijk om de kwaliteit van onze zorgverlening te blijven verbeteren. Daarom willen wij u vragen deze online vragenlijst over onze praktijk in te vullen. Klik op 'lees meer'. Daarnaast zijn er vragenlijsten per dokter opgesteld. Wij willen u vragen de vragenlijst in te vullen van de dokter(s) waar u het meeste contact mee hebt. De vragenlijsten zijn anoniem en het invullen neemt 5-10 minuten in beslag. Alvast hartelijk dank voor uw tijd!

Read more

Online afspraken maken via patiëntportaal

Vanaf heden is het mogelijk om online een afspraak te maken bij de huisarts. U kunt dit doen via uw patiëntportaal. Nog geen account? U kunt dit gemakkelijk aanmaken via de knop 'uw digitaal dossier' op de homepagina. Bij het maken van de afspraak kunt u kiezen tussen een telefonische afspraak of een afspraak op de praktijk. Alle afspraken op de praktijk vinden plaats op de locatie Kievitstraat. Zo nodig kunt u de afspraak te wijzigen of annuleren.

Read more