Nieuws

Uitslagen opvragen

U bent bij de arts geweest en heeft een verwijzing gekregen voor aanvullend onderzoek. Hoe gaat dit in zijn werk en hoe kunt u de uitslag opvragen? Onze praktijk heeft alles voor u op een rijtje gezet.

Dependance Park Oudeland priklocatie geworden

Vanaf nu is het mogelijk om bloed te laten prikken op onze dependance in het Park Oudeland.

Doktersassistente gezocht!

We zijn op zoek naar een doktersassistente. Zie het kopje vacatures op de homepagina.

Soa testen of testen op blaasontsteking via supermarkt of via de huisarts?

Tegenwoordig zijn in de supermarkten zelftesten voor allerlei ziekten te koop. Wat is verstandig?

Medicijnen over? Lever ze in bij de apotheek

Regelmatig blijven medicijnen over. Het is belangrijk dat die veilig worden bewaard, om misbruik te voorkomen. En belangrijk is dat ze worden ingeleverd bij de apotheek.

Wat is een PA?

Binnen onze praktijk zijn twee PA's werkzaam. In de volgende tekst leggen zij uit wat zij zoal doen.

Voor al uw vragen over vaccinaties

Heeft u vragen over vaccinaties (corona, griep, pneumokokken of reizigersvaccinaties)? Stuur een bericht naar: vaccinatie@huisartsenpraktijkkievitstraat.nl De arts die zich bezighoudt met alle vaccinaties zal uw vraag bekijken en zo snel mogelijk beantwoorden. Ook vragen over tijdstip van toediening, locatie of wat te doen bij verhindering zijn welkom.

Vaste huisartsen

Vaste huisartsen Het gezicht van onze praktijk en onze 4 vaste huisartsen zijn dokter Arts, dokter van Breukelen, dokter van Gent en dokter de Graaf. Daarnaast werken dokter Koudijzer en dokter van Oudenaarden bij ons op vaste invalbasis. Ook bij onze physician assistent (PA) dhr. Dirksen, kunt u een afspraak maken om bijvoorbeeld huidklachten, wonden en keel-neus en oorklachten te laten beoordelen.