Nieuws

Online vragenlijsten

Wij vinden het belangrijk om de kwaliteit van onze zorgverlening te blijven verbeteren. Daarom willen wij u vragen deze online vragenlijst over onze praktijk in te vullen. Klik op 'lees meer'. Daarnaast zijn er vragenlijsten per dokter opgesteld. Wij willen u vragen de vragenlijst in te vullen van de dokter(s) waar u het meeste contact mee hebt. De vragenlijsten zijn anoniem en het invullen neemt 5-10 minuten in beslag. Alvast hartelijk dank voor uw tijd!

Read more

Online afspraken maken via patiëntportaal

Vanaf heden is het mogelijk om online een afspraak te maken bij de huisarts. U kunt dit doen via uw patiëntportaal. Nog geen account? U kunt dit gemakkelijk aanmaken via de knop 'uw digitaal dossier' op de homepagina. Bij het maken van de afspraak kunt u kiezen tussen een telefonische afspraak of een afspraak op de praktijk. Alle afspraken op de praktijk vinden plaats op de locatie Kievitstraat. Zo nodig kunt u de afspraak te wijzigen of annuleren.

Read more

Praktijkondersteuner Jolanda Schelling stelt zich voor

Ik ben Jolanda Schelling en vanaf 1 september ben ik werkzaam als Praktijkverpleegkundige Somatiek. Mijn werkdagen zijn woensdag, donderdag en vrijdagochtend. Voor mijn overstap naar de Huisartsenpraktijk Kievitstraat heb ik 12 jaar als praktijkverpleegkundige in Sliedrecht gewerkt. En daarvoor heb ik bijna 8 jaar gewerkt als wijkverpleegkundige. De gezondheidszorg is voor mij dus een vertrouwd terrein.

Read more

Griepprik dit jaar op 4 november

Op 4 november a.s. is het jaarlijkse grieppikmoment. Dit gebeurt wederom niet op onze eigen praktijk maar op het Brediushonk (Kievitstraat 40). Indien u in aanmerking komt voor de griepprik krijgt u een uitnodiging per post. De griepprik krijgt u in uw bovenarm. Draagt u alstublieft kleding waarbij de bovenarm makkelijk te ontbloten is. Vergeet niet uw uitnodiging mee te nemen. Zonder de uitnodiging kunnen wij u niet vaccineren.  Heeft u verkoudheidsklachten of koorts: kom dan niet naar de vaccinatielocatie maar overleg...

Read more

Freestyle Libre voor diabetespatiënten

Momenteel wordt er in de media actief reclame gemaakt voor een apparaat dat continu uw suikerspiegel kan meten, genaamd Freestyle Libre. Wij willen u erop wijzen dat dit apparaat (na een korte, gratis kennismakingsperiode) alleen vergoed wordt door de zorgverzekeraar onder strikte voorwaarden (alleen indien er  4 keer per dag insuline geïnjecteerd wordt). Heeft u suikerziekte en vragen over dit apparaat? Onze praktijkverpleegkundige kan deze voor u beantwoorden. 

Read more

Derde corona vaccinatie voor mensen met afweerstoornis

Een deel van de mensen met een ernstige afweerstoornis kan met een derde vaccinatie een betere bescherming tegen het coronavirus krijgen. Het gaat uitsluitend om mensen die onder behandeling zijn van een medisch specialist. Deze mensen worden vanaf oktober door de specialist uitgenodigd voor vaccinatie bij de GGD. Als u niet meer bij een specialist onder behandeling bent, komt u dus niet in aanmerking voor een derde vaccinatie.

Read more

Handleiding patiëntportaal

Via de knop 'uw digitaal dossier' op de homepagina maakt u gemakkelijk een account aan voor het patiëntportaal. In de handleiding vindt u een instructie voor het aanmaken van een account en leest u meer over de verschillende opties in het portaal. U vindt de handleiding in onderstaande link.

Read more