Corona nieuws

Heeft u vragen over het coronavirus of bent u bang dat u besmet bent met dit virus? Kijk voor meer informatie op
www.thuisarts.nl
www.rivm.nl

of bel met 0800-1202

Heeft u alarmsignalen dat wil zeggen: fors ziek zijn, benauwdheid of aanhoudende koorts bel dan met onze praktijk. De assistente helpt u verder. KOM NIET NAAR DE PRAKTIJK ALVORENS GEBELD TE HEBBEN. U KUNT ANDERE KWETSBARE PATIËNTEN BESMETTEN.

Bezoekt u alleen de praktijk na telefonisch contact met ons. Onze assistente kan u vertellen op welk tijdstip en op welke plek u welkom bent. Dit om het risico op besmetting van uzelf of van kwetsbare patiënten te voorkomen. HET DRAGEN VAN EEN MONDMASKER BIJ EEN BEZOEK AAN DE PRAKTIJK IS VERPLICHT. We zullen zoveel mogelijk afspraken proberen telefonisch te laten verlopen. Controle afspraken of afspraken bij de praktijkverpleegkundigen zullen ook zoveel mogelijk telefonisch plaatsvinden. Voor het inleveren van urine geldt: graag vooraf overleg met de assistente.

Doosjes van medicatie kunnen niet meer ingeleverd worden voor herhaalrecepten i.v.m. besmettingsgevaar. Bestel uw recepten online of spreek de herhaalreceptenlijn in.

We begrijpen dat er een hoop dingen veranderen in deze tijd en dat de wachttijden aan de telefoon lang zijn momenteel. Toch vragen we om uw begrip. Ons zorgpersoneel doet ons best om iedereen zo snel en zo goed mogelijk te helpen.

Bij voorbaat dank voor uw begrip.

 

Terug naar nieuws  >