Vacatures

Huisartsenpraktijk Kievitstraat te Woerden is per direct op zoek naar een

Doktersassistente voor 2-3 dagen per week

Jouw functie
Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze patiënten. Je beantwoordt de telefoon middels triage, regelt het spreekuur en ontvangt patiënten. Je verwerkt de (digitale) post en onder verantwoordelijkheid van de arts voer je ook zelfstandig medisch-technische handelingen uit. Zo geef je injecties, doe je urine-onderzoek, spuit je oren uit, meet je de bloeddruk, voer je wondverzorging uit, evt. ook uitstrijkjes, een enkel-arm index of een cvrm spreekuur, etc.

Onze praktijk
Ons gevarieerde team bestaat uit 7 huisartsen, een coassistent, 2 physician assistants, 10 assistentes, 3 POH-Somatiek, 2 POH-GGZ, een administratief medewerker en een praktijkmanager. Wij bieden laagdrempelige, persoonlijke zorg aan meer dan 8.000 patiënten uit Woerden. De sfeer binnen ons team is ongedwongen en informeel. Wij werken met Microhis.

Jij brengt
Naast een (bijna) afgeronde opleiding als doktersassistente beschik jij over de volgende ervaring en competenties:
Flexibiliteit om snel te kunnen schakelen;
Goede samenwerkingsvaardigheden waardoor jij verder kijkt dan jouw eigen functie en samen met je collega’s zorgt voor een goede patiëntervaring;
Pro-activiteit om zelfstandig extra zaken op te pakken en verbetermogelijkheden te signaleren;
Goede communicatieve vaardigheden;
Enthousiasme, collegialiteit, empathie richting patiënten en vooral veel zin om onze praktijk verder te professionaliseren.

Wij bieden
Een breed takenpakket wat bestaat uit triage, administratieve werkzaamheden en (uiteindelijk) het zelfstandig draaien van een eigen spreekuur;
Een fijne werkomgeving met een leuke patiëntenpopulatie;
Een team van enthousiaste collega’s;
Mogelijkheid om je te ontwikkelen in het vak;
Salaris en arbeidsvoorwaarden conform de CAO Huisartsenzorg.

Ben jij degene die we zoeken?
Stuur dan je brief en cv voor 20 november 2022 naar Dennis Arts via dokterdarts@hotmail.com. Voor meer informatie kun je ook altijd een e-mail sturen of telefonisch contact opnemen met de praktijk via 0348-415777. Check ook onze website www.huisartsenpraktijkkievitstraat.nl om een indruk te krijgen van onze praktijk. Acquisitie niet gewenst.

 

Praktijkondersteuner Somatiek (POH-S)
voor 2-3 dagen per week

Onze praktijk
Ons gevarieerde team bestaat uit 7 huisartsen, een co-assistent, 2 physician assistants, 10 assistentes, 1 stagiair doktersassistente, 3 POH-SOM, 2 POH GGZ, een praktijkmanager en 1 administratief medewerker. Wij bieden laagdrempelige, persoonlijke zorg aan meer dan 8.000 patiënten uit Woerden. De sfeer binnen ons team is ongedwongen en informeel. Wij werken met Microhis.

Jij bent
• iemand met een afgeronde HBO opleiding praktijkondersteuner;
• die zich bij voorkeur langere tijd wil inzetten voor onze huisartsenpraktijk;
• dienstverlenend ingesteld en betrokken bij je patiënt;
• een positief ingestelde teamspeler die samen met collega’s wil bouwen aan steeds betere zorg;

Jouw functie
Als POH-S verleen je verpleegkundige en medisch inhoudelijke zorg aan patiënten met een chronische ziekte. Je organiseert, coördineert en plant de preventieve en gestructureerde zorg en begeleiding. In het bijzonder voor chronische patiënten met diabetes, CVRM, COPD & astma en complexe ouderenzorg. Middels het geven van goede voorlichting, advies en begeleiding leer je patiënten om te gaan met de gevolgen van hun chronische ziekte en de daarbij behorende gedragsveranderingen te realiseren.

Wij bieden
• een fijne werkomgeving met een gevarieerde patiëntenpopulatie;
• een team van enthousiaste collega’s;
• veel ruimte voor eigen inbreng en ontwikkeling;
• een NHG geaccrediteerde praktijk waarin verbetering en vernieuwing veel aandacht heeft;
• salaris en arbeidsvoorwaarden conform de CAO huisartsenzorg;

Ben jij degene die we zoeken?
Stuur dan je brief en cv zo snel mogelijk naar Dennis Arts via dokterdarts@hotmail.com voor meer informatie kun je ook altijd een e-mail sturen of telefonisch contact opnemen met de praktijk via 0348-415777. Bekijk onderstaande foto’s en check ook onze website www.huisartsenpraktijkkievitstraat.nl om een indruk te krijgen van onze praktijk.