Nieuws

Sluiting Parijse brug.

Vanaf maandag 18 februari (tot waarschijnlijk 21 juni) is de Parijse brug afgesloten voor alle verkeer. Het verkeer zal omgeleid worden. Houdt u alstublieft rekening met een langere reistijd. Wilt u op de hoogte blijven van de werkzaamheden dan kunt u de gratis app van aannemer Wallaard (Wallaard app, in Appstore) downloaden.


Vertrek dokter van Vliet.

Dhr. van Vliet gaat per 15 maart een praktijk overnemen in Maarssenbroek. Hij gaat ons dus helaas verlaten. Hij zal per 1 juni opgevolgd worden door Mevr. van Montfort.


Landelijk Schakelpunt (LSP)

Onze praktijk gaat van start met het landelijk elektronisch patiëntendossier. Hierdoor is het mogelijk om informatie uit te wisselen tussen zorgverleners.

In de wachtkamer en op de balie staan folders met informatie en een toestemmingsformulier. Zou u als u het toestemmingsformulier ingevuld heeft, dit willen inleveren aan onze balie? Het is nodig dat u zich legitimeert bij inleveren.

U kunt erop vertrouwen dat er bij toestemming vertrouwelijk met uw gegevens zal worden omgegaan.


NHG praktijkaccreditatie

Onze praktijk is per 1 mei 2017 in het bezit van het NHG accreditatie keurmerk. Wij zijn trots op dit resultaat.  Wij ontvangen graag feedback over ons handelen. Hierdoor kunnen wij onze praktijk blijven verbeteren. Mocht u verbeterpunten hebben  dan kunt u dit melden aan de assistente.

 

 

Huisartsenpraktijk Kievitstraat, Kievitstraat 9G, 3443 BD Woerden, Tel. 0348- 415 777