Nieuws

Vertrek Dokter van der Horst

Beste mensen,

Hierbij wil ik u laten weten dat ik per 13 december 2019 ga stoppen als huisarts op de Kievitstraat. Met mijn gezin heb ik besloten om een nieuwe stap in ons leven te zetten. In 2020 zullen we gaan verhuizen naar Nieuw-Zeeland, waar ik als huisarts zal gaan werken.

Ik heb ruim 11 jaar met erg veel plezier gewerkt op de Kievitstraat en ik zal de praktijk, mijn collega’s en het contact met mijn patiënten gaan missen.

Het huisartsenteam zal worden versterkt met een nieuwe collega, bij wie u, evenals bij de huidige collega’s, terecht kunt in de toekomst.

Ik wens u alle goeds en wil iedereen bedanken voor het vertrouwen.

Met vriendelijke groet,
Mirjam van der Horst


Landelijk schakelpunt

Onze praktijk gaat van start met het landelijk elektronisch patiëntendossier. Hierdoor is het mogelijk om informatie uit te wisselen tussen zorgverleners.

In de wachtkamer en op de balie staan folders met informatie en een toestemmingsformulier. Zou u als u het toestemmingsformulier ingevuld heeft, dit willen inleveren aan onze balie? Het is nodig dat u zich legitimeert bij inleveren.

U kunt erop vertrouwen dat er bij toestemming vertrouwelijk met uw gegevens zal worden omgegaan.


NHG praktijkaccreditatie

Onze praktijk is per 1 mei 2017 in het bezit van het NHG accreditatie keurmerk. Wij zijn trots op dit resultaat.  Wij ontvangen graag feedback over ons handelen. Hierdoor kunnen wij onze praktijk blijven verbeteren. Mocht u verbeterpunten hebben  dan kunt u dit melden aan de assistente.

 

 

Huisartsenpraktijk Kievitstraat, Kievitstraat 9G, 3443 BD Woerden, Tel. 0348- 415 777