Nieuws

Drukte in de zomervakantie

In verband met een (landelijk)tekort aan doktersassistentes, waarnemend artsen en de toenemende drukte in de huisartsgeneeskunde in het algemeen zal het deze zomer waarschijnlijk erg druk zijn in onze praktijk. Hierdoor kan de wachttijd langer zijn en zijn wij genoodzaakt om op sommige dagen alleen spoedeisende zorg te verlenen. Voor de reguliere controles kunt u in september weer terecht bij uw eigen arts. Onze assistentes kunnen u meer informatie geven.

Excuses voor het ongemak en bij voorbaat dank voor uw begrip,

Het team van de Kievitstraat


Nieuwe huisarts Mevr. M. van Montfort

Per 1 juni wordt Dhr. van Vliet opgevolgd door  Mevr. M. van Montfort als huisarts. Zij heeft reeds jaren ervaring binnen dit vak en werkte voorheen o.a. in de Bilt. Zij zal werken op maandag, woensdag en donderdag.


Sluiting Parijse brug

Vanaf maandag 18 februari (tot waarschijnlijk 21 juni) is de Parijse brug afgesloten voor alle verkeer. Het verkeer zal omgeleid worden. Houdt u alstublieft rekening met een langere reistijd. Wilt u op de hoogte blijven van de werkzaamheden dan kunt u de gratis app van aannemer Wallaard (Wallaard app, in Appstore) downloaden. De werkzaamheden zullen tot ongeveer eind juli duren.


Landelijk schakelpunt

Onze praktijk gaat van start met het landelijk elektronisch patiëntendossier. Hierdoor is het mogelijk om informatie uit te wisselen tussen zorgverleners.

In de wachtkamer en op de balie staan folders met informatie en een toestemmingsformulier. Zou u als u het toestemmingsformulier ingevuld heeft, dit willen inleveren aan onze balie? Het is nodig dat u zich legitimeert bij inleveren.

U kunt erop vertrouwen dat er bij toestemming vertrouwelijk met uw gegevens zal worden omgegaan.


NHG praktijkaccreditatie

Onze praktijk is per 1 mei 2017 in het bezit van het NHG accreditatie keurmerk. Wij zijn trots op dit resultaat.  Wij ontvangen graag feedback over ons handelen. Hierdoor kunnen wij onze praktijk blijven verbeteren. Mocht u verbeterpunten hebben  dan kunt u dit melden aan de assistente.

 

 

Huisartsenpraktijk Kievitstraat, Kievitstraat 9G, 3443 BD Woerden, Tel. 0348- 415 777