Wij ondersteunen de Rotary Santa Run op 16 december. Loopt u ook mee?

Wij ondersteunen de Rotary Santa Run op 16 december. Loopt u ook mee?

Als praktijk ondersteunen wij dit jaar de Santa Run Woerden. Een mooi moment om al in de kerstsfeer te komen! En… bewegen is belangrijk dus doen we zelf ook met een aantal collega’s mee. Wandelt of rent u ook mee voor het goede doel?

Met de opbrengst van deze 4e Santa Run steunt Rotary dit jaar Stichting De Mantelmeeuw en de verdere vergroening van Woerden met het beheer van twee bloementuinen.

U kunt zich vanaf nu inschrijven via https://woerden.rotarysantarun.nl/ .Vooraf ontvangt u een compleet Kerstmannenpak en startnummer en na de finish een medaille als herinnering aan de deelname. De route is ongeveer 3 km en iedereen wandelt of rent in zijn of haar eigen tempo.

Samen lopen is leuker dus schrijf u in en tot ziens op zaterdag 16 december! We verzamelen om 14:00 uur bij Plein 7 op het Kerkplein.

Meer nieuws