Physician assistant (PA) mevrouw van Kuilenburg en POH-Somatiek mevrouw van Buren stellen zichzelf voor.

Sinds kort zijn binnen de binnen de Kievitstraat een nieuwe PA en een nieuwe POH-somatiek werkzaam. Hieronder stellen zij zichzelf voor.

Physician assistent (PA) Mevr. A. van Kuilenburg

Mijn naam is Anne van Kuilenburg en sinds 1 november ben ik werkzaam bij de praktijk als Physician Assistant. Al van kinds af aan wist ik dat ik in de zorg wilde werken. Ondertussen doe ik dat nu 18 jaar, waarvan 11 jaar in de huisartsenzorg. Ik kijk er naar uit om u op mijn spreekuur te ontmoeten om samen een oplossing of antwoord te vinden op uw hulpvraag. U kunt bij mij een afspraak maken op dinsdag, woensdag en vrijdag (waarvan vrijdagochtend op Park Oudenland).

POH-somatiek Mevr. G. van Buren

Verdere introductie volgt nog

Meer nieuws