Physician assistant (PA) mevrouw van Kuilenburg en POH-Somatiek mevrouw van Buren stellen zichzelf voor.

Sinds kort zijn binnen de binnen de Kievitstraat een nieuwe PA en een nieuwe POH-somatiek werkzaam. Hieronder stellen zij zichzelf voor.

Physician assistent (PA) Mevr. A. van Kuilenburg

Mijn naam is Anne van Kuilenburg en sinds 1 november ben ik werkzaam bij de praktijk als Physician Assistant. Al van kinds af aan wist ik dat ik in de zorg wilde werken. Ondertussen doe ik dat nu 18 jaar, waarvan 11 jaar in de huisartsenzorg. Ik kijk er naar uit om u op mijn spreekuur te ontmoeten om samen een oplossing of antwoord te vinden op uw hulpvraag. U kunt bij mij een afspraak maken op dinsdag, woensdag en vrijdag (waarvan vrijdagochtend op Park Oudenland).

POH-somatiek Mevr. G. van Buren

Mijn naam is Gerrie van Buren en sinds 1 december 2022 ben ik werkzaam in de praktijk als praktijkondersteuner Somatiek. Ik heb jaren in het ziekenhuis gewerkt als dialyseverpleegkundige en in 2015 heb ik de overstap naar de huisartsenpraktijk gemaakt.

Naast dit werk geef ik les op een MBO aan studenten die de opleiding tot verzorgende of verpleegkundige volgen.

U kunt mij op maandag of woensdag tegenkomen als u zorg nodig heeft op het gebied van diabetes, hart- en vaatziekten, astma, COPD en ouderenzorg.

Meer nieuws