Wachttijden lopen op

Hoewel ons team uit vaste artsen bestaat, (namelijk dhr. Arts, dhr van Breukelen, mevr. van Gent en mevr. de Graaf) kunnen wij niet zonder onze collega’s in onze praktijk. Helaas hebben wij, net als de rest van Nederland, last van het personeelstekort in de zorg. Dit betekent dat de wachttijd aan de telefoon of voor een afspraak langer kan zijn dan u zou willen. Of het duurt langer voordat de uitslag van het door ons aangevraagd onderzoek beoordeeld is. 

Wij doen er alles om de overlast voor u zo beperkt mogelijk te houden. Zo stelt onze assistente gerichte vragen om u een juist advies of spreekuurplek te kunnen aanbieden. Ook is er de mogelijkheid van het patiëntenportaal. U kunt hier vragen stellen via e-consulten, online afspraken maken of herhaalrecepten regelen. Ook kunt u uw dossier dus ook de uitslagen van aangevraagde onderzoeken inkijken.

Wij hopen dat de situatie snel weer verbetert. Wij hopen op uw begrip.

Meer nieuws