Vaste huisartsen

Vaste huisartsen

Het gezicht van onze praktijk en onze 4 vaste huisartsen zijn dokter Arts, dokter Van Breukelen, dokter Van Gent en dokter De Graaf. Daarnaast werken dokter Van Oudenaarden en dokter Hansen bij ons op vaste invalbasis. Ook bij onze physician assistant (PA), de heer Dirksen, kunt u een afspraak maken om bijvoorbeeld huidklachten, wonden en keel- neus en oorklachten te laten beoordelen.

Dokter Hansen heeft per mei 2022 een plek in een andere praktijk gevonden. Om u goed van dienst te kunnen blijven maken wij daarom waar nodig gebruik van inval huisartsen. Onze vaste huisartsen zullen u waar zij kunnen van de benodigde zorg voorzien. Zij kunnen echter niet alles opvangen en daarom kan het voorkomen dat u incidenteel door een invalarts wordt gezien. Wij vragen hiervoor uw begrip.

Wij hopen op korte termijn een nieuwe vaste huisarts te kunnen verwelkomen.

Meer nieuws