Praktijkondersteuners

Praktijkondersteuner Jolanda Schelling stelt zich voor

Ik ben Jolanda Schelling en vanaf 1 september ben ik werkzaam als Praktijkverpleegkundige Somatiek. Mijn werkdagen zijn woensdag, donderdag en vrijdagochtend.

Voor mijn overstap naar de Huisartsenpraktijk Kievitstraat heb ik 12 jaar als praktijkverpleegkundige in Sliedrecht gewerkt. En daarvoor heb ik bijna 8 jaar gewerkt als wijkverpleegkundige. De gezondheidszorg is voor mij dus een vertrouwd terrein.

In mijn werk als praktijkverpleegkundige zie ik mensen met Diabetes, Astma, COPD en begeleid ik mensen bij het stoppen met roken. In mijn contact met u vind ik het belangrijk om – naast het geven van goede zorg – een luisterend oor te bieden, open te zijn, voorlichting en adviezen te geven en samen tot een plan te komen. Ik kijk ernaar uit u te ontmoeten.

Meer nieuws