Privé: Informatie Coronavaccinatie

Coronavaccinatie

Onze praktijk is inmiddels gestart met vaccinatie tegen Corona voor de groepen die het ministerie van VWS heeft toegewezen aan huisartsenpraktijken. Helaas kunnen we u maar eenmalig een mogelijkheid tot vaccineren aanbieden. Het is niet mogelijk om te kiezen tussen vaccins.

Voor patiënten die niet tot de aangewezen groepen behoren geldt: op dit moment kunnen wij niet anders dan u om geduld vragen. Wij weten niet wanneer u aan de beurt bent voor vaccinatie. 

Uiteraard staat onze patiëntenzorg voorop. We plannen het vaccineren zo in dat dit spoedig en goed kan plaatsvinden, naast de zorg voor al onze patiënten. Samen krijgen we Corona eronder.

Heeft u nog vragen over de vaccinatie? U vindt meer informatie op www.coronavaccinatie.nl of op onze website. Ook kunt u met vragen bellen naar het landelijk publieksinformatienummer van de overheid: 0800 – 1351 (tussen 08:00 en 20:00 uur bereikbaar). In deze folder van de overheid wordt de vaccinatie uitgelegd. Ook kunt u deze video bekijken waarin dit in eenvoudige taal wordt uitgelegd. Of kijk op  Thuisarts.nl voor betrouwbare informatie over de vaccinatie tegen corona.

Meer nieuws