Opening dependance per 12 april

De afgelopen maanden is er druk gewerkt aan de dependance van onze praktijk op het terrein van ‘t Oudelandt (Park Oudeland). Wij zijn trots te kunnen melden dat wij u vanaf maandag 12 april 2021 kunnen ontvangen op deze prachtige locatie die gebruikt zal gaan worden naast het pand op de Kievitstraat. Dit is nodig omdat er in het huidige pand sprake is van plaatsgebrek.

Er verandert voor u niets aan de manier van afspraken maken. De assistente zal u inplannen op het spreekuur in de praktijk aan Kievitstraat of op de locatie Park Oudeland (Park Oudeland 71). Een routebeschrijving vindt u hier.

Bent u woonachtig in Park Oudeland en wilt u een afspraak maken op locatie Park Oudeland? Belt u dan alstublieft met de praktijk op telefoonnummer 0348 415 777 en kom pas naar de praktijk als u een afspraak heeft. In verband met de privacy kan de assistente geen vragen aan de balie beantwoorden. Wel kunt u urine inleveren voor controle. Dit ontvangen we graag voor 10.00 uur.

Komt u met de auto naar uw afspraak? Aan de achterzijde van locatie Park Oudeland is voldoende parkeerruimte.

Meer nieuws